Velkommen på alpintrening 10.01.22!

 

NB! Vi har mange løpere blant de yngste og vi flytter derfor opp 4 klassingene slik at de starter kl 1845.

 

Alle får veiledning ut fra det nivået de er på, også i alpinistgruppa. På hver trening blir det øvelser i grunnleggende skiferdigheter som

 

  • Posisjon på ski, vektoverføring og svingteknikk.

  • Leik og kjøring av løyper

 

Grupper alpintrening.jpg

Trenere: Vi har et supert trenerteam med ungdommer som har kjørt aktivt i mange år og som ønsker å bli trenere. I morgen treffer dere Anna Vekseth-Hahn og Benjamin Wodahl, begge fra Steinkjer il alpint. Med seg har de Stian Wodahl som har lang fartstid som kretstrener og som er leder av alpinkomiteeen i Nord-Trøndelag skikrets.  

 

Heisvakt og foreldrehjelp i bakken: Vi setter opp ei liste etter hvert over foreldre som kan hjelpe til i bakken ved behov og stå heisvakt. I morgen starter vi med Robert Kristiansen og Eskil Solberg.

 

Utstyr: Barna kjører med det utstyret de har. Vi ønsker å ha lite fokus på utstyr, men skal dere skaffe nye ski eller sko, kan dere gjerne spørre oss om råd. Noen typer ski svinger lettere enn andre og riktig størrelse på sko er avgjørende for om barna har god kontakt med skia eller ikke. Vi legger ut anbefaleringer på lengder og hvordan finne riktig  størrelser på sko på FB sida.

 

Kjøp/salg/lån av utstyr: Bruk gjerne FB sida Inderøy il alpint til å legge ut kjøp og salg av utstyr. Sjekk også Finn.no. Bua låner ut utstyr og Reodor kan ha brukt utstyr til salgs.

 

Jentesamling på Grong: skikretsen arrangerer treningssamling bare for jenter fra 7 år i Grong skisenter 15. og 16. januar. Her får de en skikkelig boost på å komme i gang! Hvis noen av jentene  har lyst til å være med, finner dere invitasjonen på FB sida Alpint i Nord-Trøndelag. Treningen er gratis.

 

Ta kontakt  med Hilde på 977 57 600 eller FB om du har spørsmål.

 

Velkommen på trening!

 

Hilsen Hilde Tokle Yri

Inderøy il alpint